Saltstegte sild med stegte løg, sennep, rødbeder, og kartofler

Ingredienser: 8 stk. saltede sildefileter1 håndfuld rugmel1 smule smør1 smule rapsolie4 stk. løgRødbeder Sennep Fremgangsmåde Sildefileterne udvandes natten over. Vend sildefileterne i rugmel. Løgene pilles, halveres og skæres i tynde skiver. De steges på panden i smør tilsat lidt rapsolie til de er gyldne og sættes til side. Steg fileterne sprøde i smør tilsat lidt…

Ingredienser:

8 stk. saltede sildefileter
1 håndfuld rugmel
1 smule smør
1 smule rapsolie
4 stk. løg
Rødbeder
Sennep

Fremgangsmåde

  1. Sildefileterne udvandes natten over.
  2. Vend sildefileterne i rugmel.
  3. Løgene pilles, halveres og skæres i tynde skiver. De steges på panden i smør tilsat lidt rapsolie til de er gyldne og sættes til side.
  4. Steg fileterne sprøde i smør tilsat lidt olie i 5-10 minutter på hver side

De saltstegte sild serveres med stegte løg, rødbeder og god stærk sennep .

Derudover kan der ifølge traditionerne anbefales en god øl eller snaps dertil.