.

UDSTILLINGER I STORE TÅRN

Store Tårn på Christiansø åbnede i 2017 efter 3 års gennemgribende renovering, som blandt andet skabte et unikt udstillingsrum under det smukke glastag.
I 2017-2018 fyldte åbningsudstillingen “Fugl over Ertholmene” rummet med værker af Gitz-Johansen, Jens Gregersen og John Olsen. Nu er åbningsudstillingen taget ned for i sæsonen 2019 at gøre plads til:

En fotoudstilling af Janne Klerk
25. april-20.oktober
“En lomme i tiden – et sted i nuét”

Udstillingen viser et udvalg af Janne Klerks fotografiske arbejde på Ertholmene gennem flere år, på alle årstider og præsenteres i de renoverede rum i 3 niveauer under glastaget i Store Tårn.

Adgang til udstillingen er inkluderet i billetten til museerne i de to tårne. Læs mere om billetter til de to tårne her.

Janne Klerk er fotograf og medlem af Kunstnersamfundet.Janne Klerk har udgivet egne bøger og derudover indgået i forfattersamarbejder bl.a. omkring bøger om landskab, arkitektur, kultur, kunst og vejret.
I 2015 udgav hun 2-bindsværket “Danmarks kyster – en fotografisk fortælling”. Af hendes mange tidligere udstillinger kan bl.a. nævnes “Med vinden drager frø – mens rødder stikker dybt”, Bornholms Kunstmuseum (2005) og senest i 2018 vistes udstillingen “Danske Kystlandskaber” på en række danske museer samt i udlandet.

Janne Klerk, fotograf

Læs mere om Janne Klerk på hendes egen hjemmeside her