Teltpladsen

Velkommen til sæson 2020

Christiansø Teltplads har siden 2018 været bortforpagtet til øboerne Claus og Laura Juhl Zafnes, som driver teltpladsen ved siden af deres andre jobs som bl.a. købmand og massør.

BESTILLING TIL 2020 ÅBNER 1. FEBRUAR

Åbningstid: 1. maj – 15. september

Udenfor åbningstiden kan teltpladsen benyttes efter nærmere aftale.

Ring til 29405002 for at høre nærmere

Nødvendigt at bestille teltplads

Det er nødvendigt at bestille teltplads før ankomst for at sikre overnatning på øen. Dette gælder særligt i højsæsonen juni-august.
BESTILLING TIL 2020 ÅBNER 1. FEBRUAR
Skriv til teltplads@christiansoe.dk

Priser i 2020 pr. døgn

100 kr. pr. telt + 40 kr. pr. person på 12 år og derover

Afbestilling og refusion
Ved afbestilling senest 2 uger før ankomst refunderes 100 %
Ved afbestilling senest 1 uge før ankomst refunderes 50 %
Ved afbestilling senere end 1 uge før ankomst refunderes 0 %

Teltstørrelser

Teltpladsens begrænsede størrelse betyder, at teltene særligt i de meget efterspurgte fem uger i højsæsonen skal overholde grænserne for maksimum bredde og længde.

Der er som udgangspunkt plads til telte med bredde op til 3 meter og længde op til 3,5 meter. Få steder er der plads til telte op til 4 meters længde.

Faciliteter

Teltpladsen er udstyret med en række basisfaciliteter:

I Hertugindens vaskehus er der et lille køkken med komfur, to køleskabe (ikke frost), mikroovn, kaffemaskine, vandkoger, gryder, pander og køkkenudstyr. Udendørs vask med koldt vand og gasgrill. I skal som minimum selv medbringe tallerkener, bestik, krus og glas, viskestykker.

I Hertugindens vaskehus er der også et lille opholdsrum, som ligger ved siden af køkkenet med caféborde og stole. Mulighed for opladning af telefon m.m.

I en særskilt toiletbygning er der to vandskyllende toiletter og lille håndvask. Badefaciliteter og supplerende toiletter findes nord for Store Tårn.

Affaldsstation til brandbart affald og glas findes ved siden af toilet. 

OVERSIGTSKORT

I højsæsonen, der omfatter ugerne 27, 28, 29, 30, 31 og 32, udvides teltpladsen til også at omfatte den nordlige del af Kongens Have. Desværre kan vi ikke udvide teltpladsens faciliteter. Dette gælder navnlig køkkenet, hvis benyttelse i højsæsonens fem uger kræver lidt tålmodighed. Fra Kongens Have er der ikke langt til toiletterne i Vagten ved Store Tårn. Disse toiletter kan også anvendes af teltliggerne. I samme bygning findes også bad.

Hertugindens Bastion fyldes op først. Fastliggere vil fortrinsvis få anvist plads på Hertugindens Bastion, mens familier og de mindre telte primært vil blive henvist til Kongens Have. Man kan i forbindelse med bestilling angive, hvor man ønsker at ligge, men det er ikke sikkert, at ønsket kan efterkommes.


BEMÆRK: Det er et lovkrav, at der er et brandbælte mellem teltene på 3 meter. Træbjælker markerer brandbæltet på Hertugindens Bastion. Bjælkerne kan også bruges som siddeplint, trædeplint for at kigge over fæstningsmuren, afsætningsplads osv. I Kongens Have gælder afstandskravet også, men det er ikke markeret med bjælker.