Logier og værelser

Christiansø Administration råder over 10-12 værelser og lejligheder, som primært bruges til administrationens gæster (håndværkere, præst, samarbejdspartnere mv.) og til kroens personale.

Når disse er ledige, udlejes de også til udefrakommende. Booking foregår ved henvendelse til Christiansø Administration.

Bestilling ved Christiansø Administration
Hvordan er der booket i højsæsonen?

Booking i højsæsonen 15. juni – 15. august kan tidligst ske fra 1. april

Lejemålene varierer i priser, faciliteter og størrelser, og kan rumme fra 1 til 4 personer. Alle værelser er som udgangspunkt møblerede. Der er dyner og hovedpuder. Gæster skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.

Lejere skal selv rengøre lejemålene før afrejse.
Lejemålene er tilgængelige fra kl. 12 på ankomstdagen til kl. 10 på afrejsedagen.

Oversigt over vore værelser og logier

Hybel (3 stk.) – 1-2 personer

3 ens hybler, som deler et køkken, men har eget bad/toilet. Hver hybel har en sovesofa med plads til 2 personer
Pris pr. overnatning : 460 kr.

Tegnestuen – op til 4 personer + 2 børn

Hyggelig lejlighed med stue, køkken, soveværelse med 1½ mands seng og eget bad/toilet. I stuen er en sovesofa til 2 personer, samt 2 foldesenge.
Pris pr. overnatning : 550 kr.

Præstelejligheden – op til 4 personer

Smuk lejlighed med stue med sovesofa, køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget bad/toilet (via mellemgang).
Pris pr. overnatning : 660 kr.

Trim – 2 personer

Loftslejlighed ovenpå øens trimcenter med stue med 2 enkeltsenge og lille tekøkken. Toilet i stueplan og bad i nabobygningen “Hønsehuset”.
Pris pr. overnatning : 460 kr.

Lejlighed 13 – op til 6 personer

Lejlighed i 3 plan med køkken og stue i stueplan, 2 værelser og bad/toilet på 1 sal og 2 værelser på 2. sal. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration

Bagerens Hus – op til 6 personer

Enligt beliggende hus med køkken, stue, værelse og bad/toilet i stueplan, samt 1 værelse og 2 kamre på 1. sal. Til huset hører egen have. Huset er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale og forventningsafstemning med Christiansø Administration.

Sygehusværelse (2 stk.) – 1-2 personer

2 nyistandsatte små værelser i gavlen af det gamle sygehus på Frederiksø. Der er ikke umiddelbart adgang til bad og toilet, så leje kan kun ske efter særlig aftale og forventningsafstemning med Christiansø Administration.

Lejlighed 99 “Gitz” – 2 personer

Køkken, lille stue og 2 værelser. Lille bad/toilet via gang. Lejligheden er slidt og trænger til renovering, så leje kan kun ske efter særlig aftale med Christiansø Administration.

Priser, faciliteter, beliggenhed og regler?